login   |    register
 

Originally published on:
KitMaker BENELUX

Armorama Benelux Workshop 2003

ARMORAMA BENELUX RIDES AGAIN ...

22 November 2003, Armorma-Day, een dag om op te schrijven in de geschiedenis van deze site.

In september 2003 hebben wij voor het eerst ons uit te virtualiteit geplaatst door een stand te houden op onze eerste modelbouw show en nu hebben we onze allereerste workshop in samenwerking met Figure Royale en KMK Scale World achter de rug


 

 Voorbereiding ...

Al snel na de modelbouw dag in september gingen de eerste stemmen op om nog iets samen te doen maar wat? 

In eerste instantie werd door Gino Poppe aangeboden om een Figuren demodag te houden en iedereen reageerde hierop dan ook laaiend enthousiast en de zaak leek reeds beklonken.

Tot .... op het moment dat ik een open uitnodinging stuurde naar het bestuur van KMK Scale World (voor hun uitnodiging op hun event dag) en toen was de hek van de dam.

Ook de heren van KMK zagen dit wel zitten, meer nog zij stelden voor om een combinatie demo dag te houden, figuurschilderen en algemene modelbouwtechnieken op één en dezelfde dag.

ook stelden zij hun club locatie voor dus ook dat was reeds geregeld.

Na heel wat heen en weer gepraat werd de knoop doorgehakt en zaterdag 22 november 2003 uitgekozen als Armorama-Day en iedereen kon zich eindelijk inschrijven.


 


READ COUNT: 18392  |  Printer friendly page PRINT  |  Discuss This DISCUSS THIS

About Ronny Noben (Roadkill)
FROM: ANTWERPEN, BELGIUM

Ola, my name is Ronny Noben and I am a plasticohalic. No serious, I started building around 10-11 and one of the first kits I remember is a model of the Nike Hercules Surface to Air Missile. It was the rocket my father was a engineer for in the Belgian Army. As a kid I mostly builded airplanes (vi...